moriodotisi
HomeNewsΈξτρα εισόδημα για τους Βρεφονηπιοκόμους- Δείτε πως

Έξτρα εισόδημα για τους Βρεφονηπιοκόμους- Δείτε πως

Κάτοχοι πτυχίου βρεφονηπιακών σχολών ή με τριετή εμπειρία δύναται να  διδάξουν το γνωστικό τους αντικείμενο σε δομές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ποιές είναι οι δομές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης;

Είναι τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ), Δημόσια και τα Ιδιωτικά Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ και ΙΙΕΚ), Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης της ΔΥΠΑ (ΙΕΚ ΔΥΠΑ), Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης Ειδικής Αγωγής (ΔΙΕΚ Ειδικής Αγωγής), Δημόσιες Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΣΕΚ), Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης (ΑΣΤΕ), Κέντρα Δια Βίου Μάθησης κ.ά.

Πώς να μοριοδοτηθείτε

Παρακολουθήστε  επιμορφώσεις που σας μοριοδοτούν σε προκηρύξεις και διεκδικήστε μία νέα ή και παράλληλη σταδιοδρομία μέσω του διαρκώς αναπτυσσόμενου πεδίου της εκπαίδευσης ενηλίκων.

Το σεμινάριο Διδακτική & Μεθοδολογία Βοηθού Βρεφονηπιοκόμων αποτελεί ένα πρόγραμμα επιμόρφωσης που απευθύνεται σε διάφορα ενδιαφερόμενα άτομα και έχει ως στόχο να παράσχει την απαραίτητη θεωρητική και πρακτική γνώση στους συμμετέχοντες.

Το σεμινάριο διεξάγεται από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου Δύο, Easy-Education, αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων / Γενική Γραμματεία Δια βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.), με αριθμό αδειοδότησης 192044348,

Υλοποιείται εξ αποστάσεως και ασύγχρονα

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα αποκτήσουν την ικανότητα να κατανοήσουν τους διάφορους παιδαγωγικούς, μαθησιακούς και κοινωνικούς στόχους που εξυπηρετούν διάφορες προσεγγίσεις, μέθοδους και τεχνικές διδασκαλίας. Αυτό θα τους επιτρέψει να προσαρμόσουν την εκπαιδευτική διαδικασία στις ανάγκες των μαθητών τους και να διδάξουν το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε διάφορες κατηγορίες ατόμων:

  • Οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για τη συγκεκριμένη θεματική κατάρτιση.
  • Τελειόφοιτους και απόφοιτους της αντίστοιχης ειδικότητας που επιθυμούν να διδάξουν το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο σε δομές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
  • Άτομα που επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά ή ήδη δραστηριοποιούνται στο χώρο του επαγγέλματος.
  • Ωρομίσθιους ή και μόνιμους εκπαιδευτές ενηλίκων που επιθυμούν να εξασφαλίσουν μόρια σε προκηρύξεις του ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως τις 28 Ιουλίου 2023

Κάνε την αίτηση σου εδώ

Έναρξη κύκλου 31 Ιουλίου

Αυτός ο κύκλος εγγραφών διεξάγεται σε τιμή προσφοράς και όχι με τη σταθερή τιμολογιακή πολιτική. Εξασφαλίστε συμμετοχή με χαμηλά δίδακτρα στα νέα τμήματα.

Τα νέα τμήματα 400 ωρών 3μηνης διάρκειας προσφέρονται με δίδακτρα 150€ (έναντι της αρχικής τιμής 450€)

Τα τμήματα 800 ωρών 6μηνης διάρκειας προσφέρονται με χαμηλά δίδακτρα 190€ (έναντι της αρχικής τιμής 650€).

Η παρακολούθηση του προγράμματος αναμένεται να ωφελήσει τους συμμετέχοντες τόσο γνωστικά όσο και επαγγελματικά. Όσοι ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα αναμένεται να αποκτήσουν:

– Γνώση των σύγχρονων μεθόδων διδακτικής.

– Τεχνικές ανάπτυξης ενδιαφερόντων στους μαθητές.

– Αυξημένα Επαγγελματικά Προσόντα, επικυρωμένα με βεβαίωση παρακολούθηση

Γιατί να το παρακολουθήσω:

Το σεμινάριο μοριοδοτεί τους υποψήφιους εκπαιδευτές ενηλίκων των Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ), των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) στο διδακτικό αντικείμενο των προκηρυσσόμενων θέσεων και εξασφαλίζει ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα για απασχόληση σε Ιδιωτικούς Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς (Κολλέγια, ΚΕΣ, ΚΕΚ, ΙΕΚ, Φροντιστήρια, ΚΔΒΜ, ΚΕΣ).

Με την Easy Education έχεις τη δυνατότητα. Μένει να κάνεις τη διαφορά. Εδώ μπορείς, με ασφάλεια να μάθεις πως θα αξιοποιήσεις όλες της ευκαιρίες που δίνει η δια βίου μάθηση.

Επωφελήσου των ειδοποιών μας διαφορών:

  • Σίγουρη Μοριοδότηση
  • Πάνω από 45.000 μαθητές
  • 5 ιδιόκτητες πλατφόρμες τηλεκατάρτισης
  • Αξιοπιστία & Ασφάλεια
  • Έλεγχος Γνησιότητας Βεβαίωσης με QR-code

 

Επίλεξε ανάμεσα σε 100 και πλέον προγράμματα σπουδών.

Πιστοποιήσου ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων . Επέλεξε το πρόγραμμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών ενηλίκων του Πάντειου Πανεπιστημίου Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας! Τηλ.  2311110186

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

www.easy-education.gr