moriodotisi
HomeNewsΗ LIDL προσλαμβάνει Oracle Database Administrator στη Σίνδο Θεσσαλονίκης

Η LIDL προσλαμβάνει Oracle Database Administrator στη Σίνδο Θεσσαλονίκης

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας LIDL; Η εταιρία αναζητά Oracle Database Administrator!

Αναλυτικά τι αναφέρει στη σελίδα της η LIDL :

Η θέση

Μπορεί να μην μπορείς να εξηγήσεις στη μαμά ή τους φίλους σου τι κάνεις ακριβώς αλλά η ομάδα ξέρει: ότι είσαι εκεί για να νιώθουμε τη σιγουριά ότι οι ΙΤ υποδομές μας στηρίζονται σε δυνατά θεμέλια! Και όχι μόνο αυτό: τρέχεις upgrades και λύνεις προβλήματα κρατώντας τις βάσεις μας πάντα ενημερωμένες!

Μια μέρα στη δουλειά

Εδώ ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Και αυτό ξεκινάει από τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:

●    Η βάση σου είναι ο Τομέας IT Infrastructure Management στα γραφεία μας στη Σίνδο και η αποστολή σου είναι να διαχειρίζεσαι Βάσεις Δεδομένων Oracle.
●    Γενικά είσαι ο άνθρωπός μας για ό,τι έχει να κάνει με συστήματα υποδομών. Ακριβώς επειδή όταν ακούς λέξεις όπως VMware, Azure, Containers, SQL σηκώνεις τα μανίκια σου και ξεκινάς!
●    Είσαι database freak: ελέγχεις και διασφαλίζεις την αποτελεσματικότητα και ασφάλεια των βάσεων δεδομένων ? Configuration, backups, troubleshooting και data recovery τα έχεις στο τσεπάκι σου!
●    Αλλαγές και upgrading; Το ‘χεις! Μάλιστα αναλαμβάνεις διαδικασίες monitoring των υποδομών, δικτύων και διαδικασιών μας (Nagios).
●    Και ταυτόχρονα προσφέρεις και 2nd level technical support και εκπαίδευση σε users.

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:

●    Έχεις πάρει το πτυχίο σου (ανώτατες σπουδές) με αντικείμενο στην Πληροφορική.  Μήπως έχεις κάνει και αντίστοιχο μεταπτυχιακό; Level up!
●    Έχεις ήδη επαγγελματική εμπειρία ως Oracle Database Administrator (τουλάχιστον 2 χρόνων) και αν συνδυάζεται και με MSSQL Server Administration, μπορεί να είσαι το τέλειο fit!
●    Μιλάς πολύ καλά Αγγλικά.
●    Φυσικά και χειρίζεσαι το MS Office στα δάχτυλα! Και μπορεί να έχεις καταπιαστεί και με Nagios.
●    Έχεις και γνώσεις Linux Server Administration; Γράψε μας ΤΩΡΑ!
●    Έχεις δίπλωμα οδήγησης

Πάνω από όλα όμως, λατρεύεις να δουλεύεις με ομάδες και να μοιράζεσαι τις γνώσεις σου. Είσαι ταλέντο στην επικοινωνία και μάστερ στην επίλυση προβλημάτων! Ξέρουμε ότι πάντα μπορούμε να βασιστούμε στις ιδέες και λύσεις που προτείνεις!

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα για 6η συνεχόμενη χρονιά. Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας, θα βρεις όλα τα παρακάτω:

●    Αρχικός μηνιαίος μικτός μισθός στα 2.100€. Το πλάνο μας όμως είναι σχεδιασμένο έως και 4 χρόνια μετά, που θα φτάσεις στα 2.925€ μικτά.
●    Πρόγραμμα εκπαίδευσης 2 μηνών που περιλαμβάνει πιστοποιήσεις Oracle και μαθήματα ξένης γλώσσας. Πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επόμενη μέρα! Φυσικά και πληρώνεσαι παράλληλα.
●    Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζόμαστε δώρα, γιορτάζουμε, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.
●    Επιλογές τηλεργασίας: Το #teamLidl δουλεύει πια και από το σπίτι! Φέρνουμε ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας που προσαρμόζεται ανάλογα με την ομάδα μας.
●    Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Μπορείς να προσθέσεις και την οικογένειά σου.
●    Κουπόνια τροφίμων 2 φορές το χρόνο: για τα Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά σου τραπέζια.

Στείλτε βιογραφικό ΕΔΩ