moriodotisi
HomeNewsΝΕΑ!! Δεδομένα στην εκπαίδευση με πρωταγωνιστή ΕΣΕΝΑ!!

ΝΕΑ!! Δεδομένα στην εκπαίδευση με πρωταγωνιστή ΕΣΕΝΑ!!

Μάθε για όλες τις λύσεις που σου παρέχουμε!
Είναι πολλά τα προγράμματα… ΠΑΛΙ δείχνουμε τον δρόμο, με νέο καινοτόμο ιστότοπο!! Εν έτη 2022, εν όψει του νέου ακαδημαϊκού – εκπαιδευτικού έτους.

Το site χαρτογραφεί τις επιλογές σου εμφανίζοντάς σου το κατάλληλο πρόγραμμα για εσένα & παράλληλα υπολογίζει τα μειωμένα δίδακτρα που δικαιούσαι (έως & -100%). Οι προτάσεις είναι βασισμένες α) στην πολυετή εμπειρία μας β) στις επιλογές χιλιάδων εκπαιδευόμενων για τον αντίστοιχο λόγο που έκανες την αναζήτησή σου γ) στο πιο πρόσφατο και επικαιροποιημένο θεσμικό πλαίσιο μοριοδότησης.

Μας ρωτήσατε πολλές φορές:
Πως θα διαλέξω αυτό, ή αυτά που πρέπει ανάμεσα σε 100 και πλέον προγράμματα σπουδών με αποτέλεσμα:
α) να προσληφθώ;
β) ή να συντηρήσω την εργασία μου;
γ) ή να ανελιχθώ σε αυτήν;

Ξέρω ότι έχετε πολλά δωρεάν μοριοδοτούμενα σεμινάρια και πολύ χαμηλά δίδακτρα έως -50%. Πως θα διαλέξω αυτό, ή αυτά που πρέπει ανάμεσα σε 100 και πλέον προγράμματα σπουδών και ταυτόχρονα να κ€ρδίζω αξιοποιώντας την εκπτωτική τιμολογιακή πολιτική επιβράβευσης και παρότρυνσης επιλογής επιπλέον του ενός εκπαιδευτικού προγράμματος της Easy Education;

Πως θα διαλέξω αυτό, ή αυτά που πρέπει ανάμεσα σε 100 και πλέον προγράμματα σπουδών πριν μιλήσουμε ή σας επισκεφτώ δια ζώσης;

Απαντούμε:
Με τον πλήρη ψηφιακό μετασχηματισμό της Easy Education.
Για 1η φορά πανελλαδικά υιοθετείται από εκπαιδευτικό φορέα ένας ιστότοπος όπου προσομοιώνει, ψηφιακά, την δια ζώσης ή τηλεφωνική εξυπηρέτηση των υποψήφιων εκπαιδευόμενων και το έκανε πάλι η Easy Education!

Ανακοινώνουμε το νέο μας site όπου πλέον μπορείς εύκολα με λέξεις κλειδιά ή κατηγορία ενδιαφέροντος σου, να σου προτείνει μοριοδοτούμενα σεμινάρια και αναγνωρισμένα πιστοποιητικά κατάλληλα για εσένα. Οι προτάσεις είναι βασισμένες α) στην πολυετή εμπειρία μας β) στις επιλογές χιλιάδων εκπαιδευόμενων για τον αντίστοιχο λόγο που έκανες την αναζήτησή σου γ) στο πιο πρόσφατο και επικαιροποιημένο θεσμικό πλαίσιο μοριοδότησης.

Πιο απλά: Το site χαρτογραφεί τις επιλογές σου και σύμφωνα με αυτές σου προτείνει επιπλέον κατάλληλα προγράμματα μοριοδοτούμενων σεμιναρίων ή αναγνωρισμένων πιστοποιητικών ειδικά για εσένα.

Παράλληλα όσα περισσότερα επιλέγεις σου υπολογίζει απευθείας και τα μειωμένα δίδακτρα (έως -100%) που δικαιούσαι προκειμένου να παρακολουθήσεις όσο το δυνατόν περισσότερα γιατί πάντα πιστεύουμε και το πιστεύουμε βαθιά, ότι η εκπαίδευση είναι η μόνη που δίνει τις λύσεις! Βρες την δική σου, ακόμα και με τον συνδυασμό προγραμμάτων σπουδών και παρακολούθησέ τα χωρίς την αγωνία της υπέρογκης οικονομικής επιβάρυνσης σε έως και 9 δόσεις αποπληρωμής!

Μη μείνεις έκπληκτος μόλις αντιληφθείς ότι, ακόμα και τρία προγράμματα μοριοδοτούμενων σεμιναρίων ή απόκτησης επίσημου πιστοποιητικού, μπορείς να τα παρακολουθήσεις ενδεχομένως και σε χαμηλότερη από την αρχική τιμή του ενός.

Πλέον με το «e-Υπηρεσίες» της Easy Education μπορείς:
α) να αποδείξεις τη γνησιότητα του μοριοδοτούμενο προγράμματός σου όπου και εάν βρίσκεσαι ακόμα και με τη χρήση μοναδικού QR code
β) να επανεκδόσεις την επίσημη βεβαίωση παρακολούθησης σου
γ) να δεις τα αποτελέσματα των εξετάσεών σου
δ) να έχεις συγκεντρωτικά πρόσβαση σε όλες τις πλατφόρμες τηλεκατάρτισης
ε) να κατεβάσεις τα apps της Easy Education για android ή iOS κινητά τηλέφωνα και να παρακολουθήσεις τα μαθήματά σου ακόμα και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

Οργάνωσε τις επιλογές σου μέσω των έτοιμων προτάσεων για μέγιστη μοριοδότηση σε Ελληνικό δημόσιο και ΑΣΕΠ.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ στη διαφορετικότητα: το νέο site φέρει όλα τα απαραίτητα και πλέον επίκαιρα εργαλεία για την ανεμπόδιστη πρόσβαση του και από άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ).
Με την επίσκεψη και μόνο στο site έχεις άμεση πρόσβαση στην εξυπηρέτηση από εκπαιδευτικό σύμβουλο – στέλεχος της Easy Education. Μίλησε απευθείας μαζί μας χρησιμοποιώντας το «on line chat» ή κάνε κλικ στο τηλέφωνο και κάλεσε μας εκείνη τη στιγμή.

Για ότι αφορά τη δια βίου μάθηση, τα απαιτητά μοριοδοτούμενα σεμινάρια και αναγνωρισμένα πιστοποιητικά εδώ θα τα βρίσκεις πάντα όλα με ασφάλεια και πρωταγωνιστή ΕΣΕΝΑ!

Easy Education
www.easy-education.gr