moriodotisi
HomeNewsΠροσλήψεις Εκπαιδευτικών – ΑΣΕΠ: Άμεση μοριοδότηση 13 Μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών – ΑΣΕΠ: Άμεση μοριοδότηση 13 Μόρια

Δείτε τα πιστοποιητικά που θα πρέπει να κατέχετε για να συγκεντρώσετε τα μόρια για την πρόσληψη σας ως εκπαιδευτικός.

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια (2 μόρια)

Η παρακολούθηση αναγνωρισμένων επιμορφωτικών προγραμμάτων αποτελεί καίρια επιλογή όλων των πτυχιούχων τριτοβάθμιου ιδρύματος τόσο για την ενίσχυση μιας υπάρχουσας θέσης εργασίας, ή την ανέλιξη σε αυτήν όσο και για την ανεύρεση νέας.

Τα σεμινάρια και το εκπαιδευτικό ίδρυμα, πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις του Υπουργείου Παιδείας, όπως έχουν οριοθετηθεί από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης με την απόφαση: Αριθμ. 141267/Κ6

Το νέο αυτό θεσμικό πλαίσιο περιγράφει πως το σύστημα τηλεκατάρτισης που θα χρησιμοποιηθεί πρέπει να πληροί τις προδιαγραφές των διεθνών προτύπων SCORM (SCORM-conformant), AICC (ΑICC/compliant/certified, Section 508-compliant) τόσο ως προς την πλατφόρμα όσο και ως προς το περιεχόμενο.

Το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Παντείου Πανεπιστήμιου είναι φορέας που πληροί από χρόνια τις προϋποθέσεις αυτές και διευκολύνει την πρόσβαση σε ποιοτικές επιμορφώσεις/ σεμινάρια σε ένα περιβάλλον φιλικό για το χρήστη, με το βέλτιστο μαθησιακό αποτέλεσμα.

Επιπλέον το εκπαιδευτικό υλικό είναι κατάλληλο για χρήση και για άτομα με αναπηρία σύμφωνα με το πρότυπο Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) καθώς και συμβατό με την εφαρμογή NVDA.

Εμείς σου προτείνουμε τα προγράμματα σε συνεργασία με το κέντρο δια βίου μάθησης Easy Education που είναι ειδικά σχεδιασμένα για εκπαιδευτικούς.

Η εγγραφή γίνεται μόνο με 60€ με συνολική τιμή μόλις στα 190€

ΔΩΡΟ 3 WEBINARS

Δες τα προγράμματα παρακάτω

1.Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση

  1. Σχολική Ψυχολογία
  2. Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση και Ψυχολογία της νεανικής σχέσης
  3. Παιδοψυχολογία : Ολιστική Προσέγγιση
  4. Θετική Ψυχολογία στην εκπαίδευση
  5. Διαπολιτισμική εκπαίδευση
  6. Διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων
  7. Διδακτική της Ελληνικής ως δεύτερης ή ξένης γλώσσας.

 

Πιστοποιητικό Αγγλικών (7 μόρια)

Τα Αγγλικά, μαζί με την Πληροφορική, αποτελούν τις βασικότατες δεξιότητες και είναι απαραίτητες στο πλήθος των προκηρύξεων του ΑΣΕΠ. Με το ταχύρρυθμο πρόγραμμα της Easy Education δεν έχετε δικαιολογία να μην έχετε πτυχίο στα αγγλικά.

Πρόγραμμα ταχύρρυθμης εκμάθησης ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Το πρόγραμμα οδηγεί στην απόκτηση πιστοποιητικού αναγνωρισμένου ΔΙΕΘΝΩΣ, από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και ΑΣΕΠ καθώς και από τον ιδιωτικό τομέα.

Στόχος του προγράμματος είναι η εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας ώστε η χρήση της να γίνεται με ευκολία στη καθημερινότητα αλλά και στους χώρους εργασίας.

Επίπεδα Πιστοποιητικού:

 

Β1(Πρώτο Επίπεδο)-0 μόρια , Β2 (Δεύτερο Επίπεδο / Lower) – 3 μόρια

 

C1 (Τρίτο Επίπεδο)-5 μόρια, C2 (Ανώτατο Επίπεδο / Proficiency)-7 μόρια

 

Ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις μεγαλύτερο του 96% & δωρεάν επανεξέταση!

Το κόστος του πιστοποιητικού Αγγλικών ανέρχεται στα 190€ με την ΔΩΡΕΑΝ προετοιμασία. Ή στα 290€ με τα μαθήματα.

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για λίγο ακόμη. Επιπλέον, μπορείς με μόλις +90€ να αποκτήσεις ΠΛΗΡΕΣ ΠΤΥΧΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ με το σύνολο των ενοτήτων (Full Standard – 6 ενότητες).

 

Πιστοποιητικό Πληροφορικής4 μόρια

Πιστοποιητικό αναγνωρισμένο από Ελληνικό Δημόσιο και ΑΣΕΠ

Σίγουρο αποτέλεσμα!

Εξετάσεις με εγγύηση Επιστροφής χρημάτων

ΔΩΡΕΑΝ παροχές προετοιμασίας συμμετοχής στις εξετάσεις:

  1. Πρόσβαση σε ειδικευμένη πλατφόρμα τηλεκατάρτισης σε πρότυπα ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων.
  2. Παροχή εκπαιδευτικού υλικού .

 

 

 

Εν όψει των επικείμενων προσλήψεων, τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, Easy Education, σχεδιάζουν και υλοποιούν εξ αποστάσεως ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης στην Πληροφορική προς απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού, αναγνωρισμένο από ελληνικό δημόσιο, Α.Σ.Ε.Π. αλλά και από ιδιωτικό τομέα. Καταρτισθείτε, και εξεταστείτε με εγγύηση επιστροφής χρημάτων!*

Το πρόγραμμα υλοποιείται είτε αποκλειστικά μέσω της ασύγχρονης εκπαίδευσης είτε της μεικτής εκπαιδευτικής διαδικασίας (σύγχρονης & ασύγχρονης εκπαιδευτικής διαδικασίας).

Η διδασκαλία έγκειται σε μία σειρά οργανωμένων βιντεο-μαθημάτων από ειδικευμένους εκπαιδευτικούς με δεκαετή εμπειρία και ο καταρτιζόμενος έχει τη δυνατότητα να τα παρακολουθεί στο δικό του χώρο όποτε εξυπηρετείται χρονικά. Εναλλακτικά, ο εκπαιδευόμενος έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τη διδασκαλία της αίθουσας ζωντανά από τον χώρο του.

Οι εξετάσεις πληροφορικής θα υλοποιηθούν δια ζώσης σε χρόνο που θα σας ανακοινωθεί από το κέντρο & μεταγενέστερο της εξέτασης Αγγλικών.

Η βάση για την κρίση επιτυχίας στις εξετάσεις είναι 70%. Σε περίπτωση αποτυχίας στην πρώτη εξέταση ο υποψήφιος έχει δυνατότητα δωρεάν επανεξέτασης και εάν στην επαναληπτική εξέταση συγκεντρώσει 56% μέχρι 69% έχει δυνατότητα να λάβει τα χρήματά του πίσω.

*κατόπιν έναρξης των μαθημάτων και την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών ,δεν επιστρέφονται χρήματα . Το άνωθεν , αποτελεί πάγια πολιτική. Η επιστροφή χρημάτων είναι εφικτή μόνο εάν διακόπτεται το πρόγραμμα λόγω δικής μας υπαιτιότητας.

Τηλ: 2311110186

www.easy-education.gr

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 π.μ – 18:00 μ.μ