Το ξημέρωμα της Τρίτης, στην περιοχή των Σεπολίων ξέσπασε φωτιά σε εγκαταλελειμμένο σπίτι.
Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Χωρέμη και Τριανταφυλλοπούλου, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στο κτίριο και αποκορύφωμα της τραγωδίας την ανακάλυψη μιας απανθρακωμένης σορού.
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα, σε έναν εγκαταλελειμμένο διαμέρισμα, σε μια περιοχή όπου συχνά καταφεύγουν άνθρωποι χωρίς στέγη ή άλλοι άγνωστοι για καταφύγιο. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε άμεσα και έσπευσε στο σημείο με αρκετά οχήματα και πυροσβέστες για να κατασβέσουν τις φλόγες.
Μόλις η φωτιά κατασβέστηκε, οι Αρχές ανακάλυψαν τη σορό ενός άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε σε κατάσταση απανθράκωσης. Μέχρι στιγμής, η ταυτότητα του άνδρα παραμένει άγνωστη, ενώ εξετάζεται αν το θύμα ήταν άστεγος ή ενοικιαστής του κτιρίου, το οποίο φαίνεται να ήταν εγκαταλειμμένο.
