Η ΕΛΜΕ Πειραιά ανακοίνωσε την ολοκλήρωση των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ). Οι εκλογές, που πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών από τον Πειραιά, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και το νέο ΔΣ είναι έτοιμο να αναλάβει τα καθήκοντά του.
Συγκεκριμένα:
Πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 19/12/2024 με μεγάλη επιτυχία οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά, με νέα αύξηση της συμμετοχής, γεγονός ιδιαίτερα θετικό και ελπιδοφόρο για το σωματείο μας.
Η ΕΛΜΕ Πειραιά είναι και φέτος η μεγαλύτερη ΕΛΜΕ σε όλη την Ελλάδα, η ΕΛΜΕ με τα περισσότερα μέλη.
Εκτός από τον Πειραιά, τοποθετήθηκαν κάλπες στο Κερατσίνι, στη Νίκαια, σε Σαλαμίνα, Αίγινα, Γαλατά Τροιζηνίας, Ύδρα, Σπέτσες, Κύθηρα και για 1η φορά στον Κορυδαλλό.
Ευχαριστούμε όλους/όλες τους/τις συναδέλφους/συναδέλφισσες που πήραν μέρος στις αρχαιρεσίες.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους/τις δεκάδες συναδέλφους/συναδέλφισσες που πήραν μέρος στις εφορευτικές επιτροπές και βοήθησαν να διεξαχθεί με απόλυτη επιτυχία η εκλογική διαδικασία.
Στο νέο Δ.Σ. εκλέγονται:
|
|
Στη νέα Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται:
- Σακιώτη Αθανασία (ΑΣΕ)
- Μανωλιάδου Ναταλία (ΕΑΑ)
